forex trading logo

Пошук

Навчально-адміністративний корпус
Матеріальна база - Матеріальна база

Навчально-адміністративний корпус являє собою типове приміщення, побудоване за типовим проектом, де розміщені 22 навчальних кабінети, лабораторії, 3 виробничі майстерні кравців, спортзал, тренажерний зал, бібліотека з книжковим фондом понад 13 тис. книг, актовий зал на 240 місць, їдальня.

Майстерні кравців оснащені різними типами швейних машин. учні мають змогу набути навичок у прокладені машинних швів, виготовленні готових швейних виробів: від постільної білизни до верхнього одягу.

Кабінет технології обслуговування відвідувачів (професія "Офіціант, бармен") оснащений барною стійкою, столиками для відвідувачів і ін. Тут майбутні офіціанти, бармени вчаться обслуговувати найвибагливіших відвідувачів.

Кухня-лабораторія оснащена різними видами кухонного обладнання, включаючи і мікрохвильові печі, електричні плити із склокерамічною поверхнею. На робочих місцях кухаря учні вчаться готувати смачні і поживні страви.

Їдальня ліцею розрахована на 240 місць. Харчування учнів одноразове (обід).
Учні-сироти харчуються 3 рази на день. На вихідні отримують - набори продуків.

Кабінет інформатики оснащений новим комп’ютерним комплексом, який було встановлено в серпні 2007 року. В комп’ютерному класі знаходяться шістнадять комп’ютерів сучасного покоління на базі процесора Celeron з тактовою частотою 3000 МНz. Клас, також, забезпечений потрібним периферійним обладнанням, а саме: принтером і сканером. В кабінеті інформатики функціонує локальна мережа, є можливість виходу до глобальної мережі Internet.
На кожному комп’ютері встановлені навчальні програми із загальноосвітніх предметів. Є програма для навчання за професією “продавець”, за допомогою якої учні вчаться здійснювати продаж товару з використанням комп’ютера. На підставі договорів з фізичними особами проводиться підготовка за професією "Оператор комп'ютерного набору"

Тренажерний зал оснащений різноманітними тренажерами. Учні в позаурочний час мають змогу покращити свою фізичну форму.

 

Вхід користувачів



Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

ditypolice@mvs.gov.uaЦя електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Профорієнтаційний термінал Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Волинській області

Офіційний сайт Шацького благочиння Володимир-Волинської єпархії

Paradise Hosting Ukraine

Система Orphus




.