forex trading logo

Пошук

З 6 травня по 17 травня в ліцеї проходив тиждень класного керівника PDF Друк
Методична робота - Вісті з відкритих уроків
Написав Administrator   
П'ятниця, 13 червня 2014 00:00

В рамках тижня були проведені такі заходи: 07.05. 2014 - відкрита виховна година у групі № 11 на тему «Мати – берегиня роду нашого». Методична мета: Формування морально-ціннісних орієнтирів учнів шляхом реалізації компетентнісного підходу.

14. 05. 2014 - позаурочний захід у групі №13 на тему : « Моральні цінності сучасної людини », який провела Мохнюк О.П. – заступник по навчально-виховній роботі. Метою заходу було закріпити явлення учнів про моральні цінності людини, серед яких такі поняття, як сенс життя, щастя — головні на життєвому шляху молоді;розвивати вміння мислити, вирізняти істинні та хибні цілі в житті, сприймати людей такими, якими вони є; адаптувати учнів до умов сучасного суспільства.

15.05.2014 день розпочався із просвітницької години, яку організував Челяда С.А. Драматичний гурток, під керівництвом Зінчук Т.Г., демонстрував літературно-музичну композицію «Поставлю слово на сторожі». У своєму виступі учасники вдало поєднали творчість великого пророка Т.Г.Шевченка з сучасністю. В ньому червоною ниткою проходять глибокий патріотизм і гордість за свою націю .

15.05.2014 пройшла відкрита виховна година у групі № 23 на тему: «Смак життя». Методична мета: Розвиток творчого потенціалу учнів шляхом впровадження інноваційних технологій.

26.05.2014 –викладач фізичної культури Гору В.П. провів відкритий урок в групі № 15 на тему: «Футбол». Методична мета: Розвиток фізичних якостей учнів через активізацію діяльності на уроках фізичної культури.

17.05.2014. - відкрите засідання методичної комісії класних керівників включало в себе ознайомлення із основними аспектами проведення тренінгів та окремі вправи із тренінгу «Будуємо рівноправні стосунки»; обговорення результатів анкетування учнів на тему : «Класний керівник очима дітей», який проводила соціальний педагог ліцею Олександрова Т.О., показало багато цікавих і неочікуваних відповідей учнів щодо їхніх класних керівників.

Останнє оновлення на П'ятниця, 13 червня 2014 11:43
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Вхід користувачів



Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

ditypolice@mvs.gov.uaЦя електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Профорієнтаційний термінал Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Волинській області

Офіційний сайт Шацького благочиння Володимир-Волинської єпархії

Paradise Hosting Ukraine

Система Orphus




.