Написав Світящук Т. П.
|
Вівторок, 20 квітня 2021 08:54 |

У Японії приготування суші — справжнє мистецтво, і навчаються йому близько 2,5 років. Але ми ж з Вами не можемо чекати так довго, адже смачненького хочеться тут і зараз. Приготуйте цю екзотичну страву на вечерю — і країна, де сходить сонце — у Вас на кухні!
Урок виробничого навчання 1 курсу кухарів.
Вивчаємо технологію приготування, різновиди суші та обов’язкові інгредієнти для їх приготування.
|
Останнє оновлення на Вівторок, 20 квітня 2021 10:05 |
|
Написав Кущук Л. М.
|
Середа, 07 квітня 2021 13:26 |

Вибір професії – чи не найголовніший чинник того, як складається твоє подальше життя та як ти в ньому будеш себе почувати.
|
Останнє оновлення на Середа, 07 квітня 2021 13:35 |
Написав Самолюк Н. В.
|
Вівторок, 06 квітня 2021 14:28 |

Професія кравець - це втілення краси, сучасного художнього стилю, результатом якої є різноманітний одяг, без якого неможливо обійтися. Здобувачі освіти групи №15 освоюють перші навички уміння з виготовлення швейних виробів. Наші перші вироби.
|
Останнє оновлення на Вівторок, 06 квітня 2021 14:39 |
Написав Світящук Т. П.
|
Понеділок, 05 квітня 2021 12:01 |

Професія кухар — дуже творча та цікава для тих, хто любить частувати інших смачними стравами та вигадувати нові мікси і смаки.
|
Останнє оновлення на Понеділок, 05 квітня 2021 12:30 |
Написав Хропот Г. С.
|
П'ятниця, 02 квітня 2021 11:59 |

Шиєм ми спідниці всі ось такі ми молодці.
|
Останнє оновлення на П'ятниця, 02 квітня 2021 12:08 |
|
|
|
|
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL |