forex trading logo

Пошук

Подорож у світ професій PDF Друк
Новини ліцею - Новини ліцею
Написав Мохнюк о. П.   
П'ятниця, 13 грудня 2019 14:38

12 грудня у цікаву і пізнавальну «Подорож у світ професій» запросив ліцей учнів випускних класів Любомльської районної гімназії, ЗЗСО №2, №3 та Вишнівського НВК .

Першим напрямком мандрівки стала актова зала, де їх чекала зустріч з адміністрацією навчального закладу та ознайомлення з історією створення ліцею, умовами та особливостями навчання, перегляд відеорезюме учнів різних професій, концертна програма, підготовлена керівниками гуртків Зінчук Т.Г., Залевським А.А. Перед школярами виступила провідний фахівець з профорієнтації Любомльської районної філії Волинського обласного центру зайнятості Вікторія Демедюк

Наступний напрямок - фоє І поверху, де кожен присутній міг спробувати себе у майстер-класах з різних професій: приготувати суші та вироби із дріжджового тіста, декорувати трафаретом поверхні, самостійно зібрати столярні вироби , пошити та прикрасити новорічні іграшки, спробувати свої сили у свердлінні та різанні плитки і почастуватись смачними безалкогольними глінтвейнами , отримати «смачні» бонуси за участь.

Таке безпосереднє знайомство з ліцеєм допомагає школярам скласти власну думку про навчальний заклад, дозволяє їм порівняти свої життєві та професійні наміри з можливостями їх реалізації у нас. Щиро сподіваємося побачити їх у числі наших учнів у наступному навчальному році!


 

Останнє оновлення на П'ятниця, 13 грудня 2019 15:19
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Вхід користувачів



Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

ditypolice@mvs.gov.uaЦя електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Профорієнтаційний термінал Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Волинській області

Офіційний сайт Шацького благочиння Володимир-Волинської єпархії

Paradise Hosting Ukraine

Система Orphus




.