forex trading logo

Пошук

Налагоджуємо міжнародну співпрацю PDF Друк
Новини ліцею - Новини ліцею
Написав Administrator   
П'ятниця, 05 квітня 2013 00:00

В рамках договору про міжнародну співпрацю між Любомльським професійним ліцеєм і Спілкою шкіл заводових та ліцею загальноосвітнього в м.Влодава (Польща) 5 квітня відбувся візит українських педагогічних працівників до Польщі.

До складу делегації входили заступник директора по НВЧ Романюк М.І., заступник директора з НВР Мохнюк О.П., викладач інформаційних технологій Кликоцюк Є.В.

Українська делегація мала змогу ознайомитися з навчальною базою Спілки шкіл заводових та ліцею (навчальним корпусом, гуртожитком, майстернями), зустрітися з педагогічним колективом, адміністрацією навчального закладу, обговорити проблеми навчання та виховання учнів.

Під час зустрічі було досягнуто домовленість про проведення 17 травня конкурсу професійної майстерності серед учнів, які навчаються за спеціальностями «штукатур, лицювальник-плиточник», «кухар»; зустріч лідерів учнівського самоврядування на базі Спілки шкіл заводових та ліцею.

Поїздка була досить цікавою і насиченою. Наразі розпочалася підготовка до травневого візиту. Будемо сподіватися, що наші учні гідно представлять свої професії на конкурсі, дізнаються багато цікавого з організації учнівського життя польських учнів, отримають приємні враження від закордонної поїздки!

Останнє оновлення на Середа, 10 квітня 2013 08:03
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Вхід користувачів



Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

ditypolice@mvs.gov.uaЦя електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Профорієнтаційний термінал Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Волинській області

Офіційний сайт Шацького благочиння Володимир-Волинської єпархії

Paradise Hosting Ukraine

Система Orphus




.