forex trading logo

Пошук

Схилімо голови в скорботі PDF Друк
Новини ліцею - Новини ліцею
Написав Administrator   
Вівторок, 01 грудня 2015 00:00

Голодомори – явище, яке навіки викарбуване в книзі буття українців. Ці трагічні сторінки нашої історії – національне нещастя, яке поглинуло мільйони безневинних, а, значить, – не підлягає забуттю.

Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 17.11.2015 р. № 1/9-549 «Щодо заходів до Дня пам’яті жертв голодомору» та з метою гідного вшанування пам'яті жертв голодоморів в Україні, патріотичного виховання підростаючого покоління в Любомльському професійному ліцеї пройшло ряд заходів з цієї нагоди.

26 листопада відбулась інформаційно-просвітницька година «Голгофа України». Учні переглянули відеоспогади очевидців Голодомору, архівні матеріали того часу, які тривалий період не оприлюднювались. А також соціальним педагогом Якимлюк І.О. була організована екскурсія в краєзнавчий музей, де експонувались фотодокументальні стенди інформаційно-просвітницького проекту «Спротив геноциду», створені на матеріалах Українського інституту національної пам’яті.

Бібліотекар ліцею Козир О.О рганізувала тематичну виставку «Пам'яті жертв Голодомору», де були представлені постанови та розпорядження радянської влади, спогади свідків, фотодокази тих страшних подій.

27 листопада викладач історії Шайдуліна С.М. провела загальноліцейний Урок пам’яті «З присвятою замордованим голодом…», на якому ознайомила присутніх з трагічною сторінкою історії українського народу, з'ясувала причини Голодомору, його наслідки. Розповідь супроводжувалась мультимедійною презентацією, відеокліпами.

Звертаючись до учнів Світлана Миколаївна закликала всіх зберегти пам'ять про трагічні сторінки історії нашої держави для майбутніх поколінь та підтримати скорботні заходи 28 листопада 2015 року: загальнонаціональну хвилину мовчання о 16.00 та акцію «Запали свічку». В ліцеї навчається 325 учнів Всього бюлетенів: 196

 

 

Останнє оновлення на Вівторок, 01 грудня 2015 15:49
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Вхід користувачів



Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

ditypolice@mvs.gov.uaЦя електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Профорієнтаційний термінал Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Волинській області

Офіційний сайт Шацького благочиння Володимир-Волинської єпархії

Paradise Hosting Ukraine

Система Orphus




.