forex trading logo

Пошук

День гідності PDF Друк
Новини ліцею - Новини ліцею
Написав Шайдуліна С.М.   
П'ятниця, 24 листопада 2017 13:16

21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи, у який вшановують громадянський подвиг, патріотизм і мужність людей, що виступили на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору під час подій Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013-2014 років.

Ці доленосні події згуртували весь український народ навколо високої мети – відстоювання незалежності України, її стабільного розвитку в європейському1 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи, у який вшановують громадянський подвиг, патріотизм і мужність людей, що виступили на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору під час подій Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013-2014 років. Ці доленосні події згуртували весь український народ навколо високої мети – відстоювання незалежності України, її стабільного розвитку в європейському співтоваристві.


20 листопада в Любомльському професійному  ліцеї викладач історії Шайдуліна С.М. разом з учнями 15 групи було проведено  урок  мужності «Герої не вмирають!», присвячений Дню  Свободи і Гідності.  Під час уроку  учні познайомилися із трагічними подіями листопада 2013-2014 рр., переглянули    відеофільм   «Революція Гідності. Хроніка  подій».

Лунали вірщі , пісні, присвячені Революції Гідності, героям АТО.

На урок були запрошені гості: Корольчук Юрій- учасник АТО і волонтер-Положевець Олександр, які поділились з учнями своїми спогадами про подіїї

на  Майдані Незалежності, на сході нашої держави.

«Хто не буде пам’ятати минулого, той не матиме майбутнього»,- наголосила учитель історії  Шайдуліна С.М. Відзначаючи День Гідності та Свободи, ми сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України від зовнішньої агресії.


Слава Україні! Героям слава!

Останнє оновлення на П'ятниця, 24 листопада 2017 13:33
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Вхід користувачів



Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

ditypolice@mvs.gov.uaЦя електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Профорієнтаційний термінал Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Волинській області

Офіційний сайт Шацького благочиння Володимир-Волинської єпархії

Paradise Hosting Ukraine

Система Orphus




.