forex trading logo

Пошук

Загальноліцейні батьківські збори PDF Друк
Новини ліцею - Новини ліцею
Написав Пархонюк І.А.   
Понеділок, 29 жовтня 2018 10:36

У п’ятницю 26 жовтня в актовій залі ліцею відбулися загальноліцейні батьківські збори. Батьки зібралися цього дня, щоб почути про успіхи та проблеми закладу, дізнатися докладніше про навчання і виховання своїх дітей. Адже позитивний результат будь-якого навчального закладу криється саме у співпраці педагогів з батьками, які є головними вихователями своїх дітей.

Першим виступив директор ліцею Дутко В.М., який розповів батькам історію нашого навчального закладу, наголосив на важливості отримання професії та перспективи у майбутньому щодо працевлаштування.

Продовжили інформувати батьків заступник директора з навчально-виробничої роботи Романюк М.І., який повідомив про особливості отримання освіти в ліцеї, проходження кваліфікаційної виробничої практики, складання іспитів та заступник директора з навчально-виховної роботи Мохнюк О.П., яка наголосила на основних аспектах виховання, соціального захисту учнів та закликала батьків разом, спільними зусиллями, вирішувати проблеми підліткового віку, та створювати комфортні умови навчання та дозвілля учнів.




 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Вхід користувачів



Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

ditypolice@mvs.gov.uaЦя електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Профорієнтаційний термінал Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Волинській області

Офіційний сайт Шацького благочиння Володимир-Волинської єпархії

Paradise Hosting Ukraine

Система Orphus




.