forex trading logo

Пошук

Декада професій PDF Друк
Методична робота - Вісті з відкритих уроків
Написав Грищук В.С.   
Четвер, 21 грудня 2017 08:38

Щодня проводились цікаві, змістовні заходи, які забезпечували засвоєння учнями знань з спецпредметів,  підвищували рівень професійної підготовки, розвивали творчу активність учнів, логічне мислення, пам'ять, кмітливість, формували стійкий інтерес до обраної професії, здатність працювати в колективі.

Всі заплановані  позаурочні заходи,  конкурси професійної майстерності, засідання МК пройшли на високому організаційному та методичному рівні з широким використанням ІКТ. Саме це сприяло формуванню професійної компетентності майбутніх кваліфікованих робітників.

Конкурс фахової майстерності кухарів був покликаний  підвищувати рівень професійної підготовки, поглиблювати та удосконалювати знання новітньої техніки та технологій. У світлій лабораторії, крок за кроком готували страви «Стейк Говерла» та десерт  «Штрудель з яблуками». Оригінальне оформлення, вишуканий неповторний смак страв захопили всіх присутніх.

Журі справедливо оцінили всі старання учасників, і, звичайно, ж обрали переможця. Ним стала учениця 33 групи  Баховець Аліна.

 

На позаурочному заході „ Ресторанні дивацтва” (викладач Кратюк Т.В.) учні  розповідали про історію виникнення застілля, створення перших закладів харчування. Багато дізналися про  найоригінальніші ресторани світу.

На позаурочному заході „Моя професія  - кравець” (майстер в/н Кущук Л.М.) команди «Голочка та ниточка» і «Умілі руки», беручи участь у різноманітних конкурсах, боролися за право називатися «Найкращий кравець».

На позаурочному заході „Свято українського вареника» (майстер в/н Симчук О.В.) учні  розповідали про історію виникнення вареників, їх різновиди, читали вірші, гуморески, співали пісні.

 


Відкритий урок виробничого навчання на тему «Обслуговування іноземних туристів» (майстер в/н Хомич С.Ф.),  дав можливість освоїти техніку обслуговування іноземних туристів.

На позаурочному заході у групі №13 «Я картопля, бараболя – прийшла до вас аж із поля» ( майстер в / н Світящук Т.П.) команди «Біла роса» та «Славянка»  змагалися за перемогу у різноманітних конкурсах, розгадували ребуси, розповідали гуморески, співали пісні.

На відкритому уроці виробничого навчання у групі №25 ( майстер в / н Хропот Г.С.) учні вивчали способи обробки горловини різними способами у виробах без коміра.

Конкурс професійної майстерності «Кращий з кращих» у групі № 35 (професія кравець) закінчився перемогою Дмитрук Кароліни.

Закінчилась декада засіданням методичної комісії педпрацівників професій ресторанного господарства та легкої промисловості у вигляді методичної оперативки  –    «Вимоги до діяльності педагога в сучасних умовах». Педагоги ділилися своїми думками про те , яким має бути сучасний наставник молоді, щоб міг зацікавити учнів до опанування обраної ними професії.

Останнє оновлення на П'ятниця, 22 грудня 2017 09:09
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Вхід користувачів



Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

ditypolice@mvs.gov.uaЦя електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Профорієнтаційний термінал Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Волинській області

Офіційний сайт Шацького благочиння Володимир-Волинської єпархії

Paradise Hosting Ukraine

Система Orphus




.