forex trading logo

Пошук

.......................... PDF Друк
Написав Administrator   
П'ятниця, 22 січня 2016 00:00

Нещодавно в Любомльському професійному ліцеї проходила декада професій ресторанного господарства та сфери побуту.

 

Щодня проводились цікаві, змістовні заходи, які забезпечували засвоєння учнями знань з спецпредметів, підвищували рівень професійної підготовки, розвивали творчу активність учнів, логічне мислення, пам'ять, кмітливість; формували стійкий інтерес до обраної професії, здатність працювати в колективі.

Всі заплановані позаурочні заходи, відкриті уроки, конкурси професійної майстерності, засідання МК пройшли на високому організаційному та методичному рівні з широким використанням ІКТ. Саме це сприяло фаховому росту педагогів.

Конкурс фахової майстерності кухарів був покликаний підвищувати рівень професійної підготовки, поглиблювати та удосконалювати знання новітньої техніки та технологій. У світлій лабораторії, крок за кроком готували страви «Cуші» та десерт «Сирна фантазія». Оригінальне оформлення, вишуканий неповторний смак страв захопили всіх присутніх. Журі справедливо оцінили всі старання учасників, і, звичайно, ж обрали переможця. Ним стала учениця 33 групи Чак Аліна.

На позаурочному заході „Смакові перегони ” (викладач Кратюк Т.В.) учні активно брали участь у різноманітних конкурсах. А саме: розгадували ребуси та брейкворди, готували бутерброди з сала, розповідали гуморески та співали пісні.

 

 

На позаурочному заході „Варити, шити мріяла завжди, тому навчатися прийшла сюди” (майстри в/н Романюк Н.І. та Самолюк Н.В) учні І курсу за спеціальністю „Кравець” та «Кухар» показували свої таланти не тільки у обраній професії а й пробували себе у різноманітних конкурсах своїх суперників.

 

 

Відкритий урок, що відбувся у групі № 24 на тему „ Техніка подачі Абсенту. Приготування коктейлів на основі Абсенту ” (майстер в/н Трохимук С.А. ) ознайомив учнів з асортиментом, технологією виготовлення Абсенту, різними способами його вживання. Майбутні бармени готували коктейлі «Молоко левиці», «Абсент космо», «Солодкий контраст» тощо.

 

 

 

Неодноразово для проведення своїх заходів педагоги використовують сценарії відомих телепередач. Саме так ми побували на грі «Слабка ланка» (майстер в/н Хомич С.Ф.), де офіціанти тур за туром із своєї команди виводили гравця, який за їх думкою не давав впевнено йти до перемоги.

 

 

Український народ славиться не тільки своєю кухнею, а й народними промислами, українською модою. Саме захід «Мода народу» був покликаний сприяти формуванню естетичних смаків учнів, виховувати любов до професії «Кравець». Дівчата цікаво розповідали про відомих модельєрів, переглядали відеоролики про сучасний одяг і різних регіонах.

 

 

На позаурочному заході у групі №23 ( майстер в / н Симчук О.В. ) учні активно змагалися за здобуття звання «Майстер - шеф».

 

 

Конкурс професійної майстерності «Кращий з кращих» у групі № 35 (професія кравець) закінчився перемогою Кручик Лілії.

 

 

Закінчилась декада засіданням методичної комісії педпрацівників професій ресторанного господарства та сфери побуту – «Вернісаж педагогічних ідей», Педагоги ділилися своїми надбаннями за минулий рік, розповіли як застосовують різноманітні педагогічні технології на своїх уроках.

Останнє оновлення на П'ятниця, 22 січня 2016 15:25
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Вхід користувачів



Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

ditypolice@mvs.gov.uaЦя електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Профорієнтаційний термінал Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Волинській області

Офіційний сайт Шацького благочиння Володимир-Волинської єпархії

Paradise Hosting Ukraine

Система Orphus




.