forex trading logo

Пошук

Тиждень суспільно-гуманітарних предметів PDF Друк
Методична робота - Вісті з відкритих уроків
Написав Administrator   
Понеділок, 18 квітня 2016 00:00

У ліцеї проходив Тиждень предметів суспільно-гуманітарного циклу. Метою тижня було поглиблення знань та збільшення інтересу учнів до вивчення предметів циклу. Учні мали змогу проявити творчість та креативність мислення. У рамках Тижня були проведені такі заходи:

 

Викладач Шайдуліна С.М. провела позаурочний захід з історії у формі гри-вікторини «Європейські перегони». Команди учнів груп №23 та №25 змагалися в різноманітних турах: «Бліц», «Галопом по Європі», «Футбольні фанати», «Майбутній оратор», «12 зірок», «Відомі постаті». Між турами звучали цікавинки на історичні теми. Усім присутнім сподобався виступ учениці групи №23, яка виконала пісню польською мовою. Захід супроводжувався мультимедійною презентацією. Учасники показали високий рівень знань з предмета.

 

 

«Життя коротке, а мистецтво вічне» - такі слова стали епіграфом позаурочного заходу із зарубіжної літератури, проведеного викладачем Козир О.О. у формі літературної гри «Щасливий випадок». На початку заходу капітани команд «Робінзон» та «Прометей» представили свої девізи та емблеми. Далі команди активно змагалися у таких геймах, як: «Заморочки з бочки», «Ти – мені, я – тобі», «Темна конячка», «Гонка за лідером». Захід пройшов змістовно та цікаво.

 

 

Викладач Голян О.О. провела в групі №13 позаурочний захід з англійської мови «Національні свята України». Кабінет був святково прикрашений українськими вишитими скатертинами, рушниками, пшеничними снопами. Всі учасники заходу одягнуті в національний український одяг. Ведучі розповіли легенду «Калина і Килина» англійською та українською мовами. Учні майстерно зіграли сценку до цієї легенди. Група дівчат виконала пісні «Два кольори», «Червона рута». Учасники заходу гарно декламували вірші, пов’язані з національними святами, звичаями, традиціями України. Цікавим був відеоролик про колядки, щедрівки, свята – Різдво, Святого Василя, Водохреща, Вербну неділю, Пасху, Івана Купала. На заході учні довели, що готові брати участь в англомовному спілкуванні.

 

 

 

Учні групи №25 разом з викладачем Литвинюк Т.Я. на позаурочному заході з української літератури презентували літературно-дослідницький проект «Сильні українки» на тему « Я долю вибрала собі сама…». Учні представили презентації про легендарних українських поетес: Марусю Чурай, Лесю Українку, Олену Телігу, Ліну Костенко. Презентації супроводжувалися декламуванням віршів цих поетес. На заході також прозвучали пісні Марусі Чурай у виконанні Раїси Кириченко, було показане відео «Осінь» на вірші Ліни Костенко. Захід продемонстрував пошуково-дослідницькі уміння учнів, їх здатність створювати проекти.

 

 

Викладач Мохнюк О.П. провела в групі №14 позаурочний захід у формі тренінгового заняття «Вчимося підприємництву разом». Учні підготували презентацію «Відомі підприємці України», з якої учасники заходу дізналися багато цікавого про Петра Порошенка, Євгена Єрмакова, Петра Рудя. Не менш захоплюючими були тренінги: «Бути підприємцем чи найманим працівником: плюси і мінуси вибору», «Відомі підприємці моєї місцевості», «Створюємо власну справу. Що? Для кого? Чому? (Оцінка)». Активну участь взяли участь і в комп’ютерній грі «Практикант».

 

 

Завершився Тиждень відкритим засіданням методичної комісії. Був проведений педагогічний консиліум «Емоційне вигорання педагога. Способи саморегуляції емоційного стану». Члени МК ознайомилися із синдромом «емоційного вигорання», взяли участь у тестах на визначення своєї психологічної врівноваженості та ступеня схильності до стресу. Було визначено прийоми саморегуляції емоційного стану, які можна використовувати на роботі та у вільний час.

 

 

Останнє оновлення на Понеділок, 18 квітня 2016 15:28
 

Коментарі 

 
0 #2 Nikgow 07.05.2021 06:34
производство быстровозводимы х зданий московская московская обл
Цитувати
 
 
0 #1 Maxgow 11.03.2021 00:44
Новинский ЗМК
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Вхід користувачів



Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

ditypolice@mvs.gov.uaЦя електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Профорієнтаційний термінал Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Волинській області

Офіційний сайт Шацького благочиння Володимир-Волинської єпархії

Paradise Hosting Ukraine

Система Orphus




.