forex trading logo

Пошук

Відпочили душею PDF Друк
Учнівське самоврядування - Калейдоскоп подій
Написав Administrator   
Четвер, 02 липня 2015 00:00

Стало доброю традицією в Любомльському професійному ліцеї організовувати екскурсії. Ось і цього разу для лідерів учнівського самоврядування та дітей - сиріт з метою заохочення та ознайомлення із визначними історичними і культурними пам’ятками Волині та України була організована поїздка в Зимненський Святогірський жіночий монастир.

Там нас привітно зустріла монахиня Павла, яка ознайомила зі святинями монастиря та його історією, розповіла про чудеса зцілення, які тут відбувалися. Спочатку ми відвідали храм святої Юліанії княгині Ольшанської, де знаходяться великі древні ікони святих та Божої Матері. Після того ми пішли помолитися і поклонитись святим у величному Успенському соборі, який є головним храмом Святогорської обителі. В ньому зберігається головна святиня монастиря – Зимненська чудотворна ікона Божої Матері. Є тут й інші реліквії – древні образи та святі мощі.

Після собору ми спустились у підземелля, таємничі печери, де перебували і молились Божі подвижники Святої гори, монахи. Пройшовши до кінця, а їхня протяжність 70 метрів, вони закінчуються храмом в ім'я преподобного Варлаама. Потім ми вийшли на поверхню і спустились до криниці, де напились цілющої води. Всі були щасливі і переповнені душевною радістю. У монастирській трапезні ми попили гарячого чаю, скуштували запашних пиріжків та повернулись додому.

Такі поїздки надають сили та підтримки для кожної людини, наповнюють серця вірою, надією, любов’ю.

 

 

Останнє оновлення на Четвер, 02 липня 2015 15:48
 

Вхід користувачів



Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

ditypolice@mvs.gov.uaЦя електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Профорієнтаційний термінал Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Волинській області

Офіційний сайт Шацького благочиння Володимир-Волинської єпархії

Paradise Hosting Ukraine

Система Orphus




.