forex trading logo

Пошук

День Святого Валентина PDF Друк
Учнівське самоврядування - Калейдоскоп подій
Написав Administrator   
П'ятниця, 29 січня 2016 00:00

Кохання – найглибше з людських почуттів, невичерпне та вічне. Його сила робить людину добрішою та наштовхує на героїчні вчинки. 14 лютого молодь відзначає День Святого Валентина – свято, яке нагадує про важливість любові у нашому житті та надає можливість ще раз сказати коханим про свої почуття.

Напередодні Дня всіх закоханих в Любомльському професійному ліцеї відбувся розважальний захід «Кохання з першого погляду». У ньому брали участь найкрасивіші, найчарівніші дівчата: Аліна Баховець (група №13)Мирослава Тищук (група №23), Яна Хвас(№13), Ольга Оніщук (група №25), а також кмітливі, веселі, справжні мачо – наші хлопці: Олександр Гурко(група №17), Влад Савош(група №21), Роман Прокопчук(група №32), Дмитро Клекоцюк(група №11) , Назар Литвинчук (група №32). Відповідаючи на питання ведучих, вони намагалися краще пізнати один одного, розібратися, що необхідно цінувати у стосунках з протилежною статтю, на які вчинки здатна людина, коли вона кохає та складали образ своєї другої половинки. «Ідеальною парою» шоу - програми стали Олександр Гурко та Юля Чуб, які отримали солодкий приз для закоханих, а учасники заходу - повітряні кульки у формі серця, як символ свята.

Не залишились без уваги і глядачі, вони слухали пісні про кохання, різноманітні й корисні цікавинки про історію свята, відомих закоханих.

Усі присутні після заходу залишилися задоволеними: глядачі своїми враженнями, приємно проведеним часом; учасники – новими знайомствами та призами. Окрім цього, на усіх присутніх чекав сюрприз – незабутня, романтична дискотека.

 

 

Останнє оновлення на Вівторок, 16 лютого 2016 08:09
 

Вхід користувачів



Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

ditypolice@mvs.gov.uaЦя електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Профорієнтаційний термінал Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Волинській області

Офіційний сайт Шацького благочиння Володимир-Волинської єпархії

Paradise Hosting Ukraine

Система Orphus




.